Meer resultaten voor bouwkundig constructeur

 
 
bouwkundig constructeur
 
Vacature Bouwkundig Constructeur Cadac Group.
De bouwkundig constructeur tekent en berekent welke draagconstructie vloeren, balken, wanden, etc. nodig is om het bouwwerk voldoende sterk en stevig te maken en welk materiaal daarbij het beste kan worden gebruikt. Je vervaardigt hoofdberekeningen, detailberekeningen en het gehele constructieve ontwerp.
DEJA Bouwadviseur Bouwkundig en Constructief adviesbureau.
Van ontwerper, architect tot allround constructeur/bouwkundig ingenieur of een specialist verbouwingen. Dennis Janssen Directeur Teamwork is waar het bij DEJA om draait. Van ontwerper, architect tot allround constructeur/bouwkundig ingenieur of een specialist verbouwingen. Roel van der Sman Bouwkundig adviseur Teamwork is waar het bij DEJA om draait.
Bouwkundig Constructeur-vacatures maart 2018 Indeed.nl.
Voor de vacature als Civiele Constructeur Meerkerk Waterbouw ga je het volgende doen. Je stuurt tekenaars, constructeurs en externe ingenieursbureaus aan op. Gesponsord 3 dagen geleden vacature opslaan. Bouwkundig Constructeur Uden 2.900 4.000. WR.nl Werving en Selectie 2 reviews Uden.
Junior Bouwkundig Constructeur.
Heb jij net je HBO Bouwkunde diploma behaald en ben jij op zoek naar een constructieve functie? Voor een gemeente in de regio Zuid-Holland zijn wij momenteel op naar een Junior Bouwkundig Constructeur. Als constructeur teken en bereken jij welke draagconstructies nodig zijn aan de hand van het ontwerp.
Bouwkundig Constructeur.
Zodoende zijn wij zowel op zoek naar ervaren en gedreven constructeurs, als naar ambitieuze starters die juist dit vak willen leren! Als ervaren bouwkundige constructeur ontwerp en bereken je zelfstandig bouwkundige constructies. Je overlegt en adviseert over constructieve zaken met je collegas en controleert werk van derden.
Constructeur Bouwkunde Vacatures Vacatures.nl.
Starter bouwkundig constructeur. Als startend bouwkundig constructeur lever je een bijdrage aan de realisatie van projecten. De andere dagen ben je op kantoor en kom je in aanraking met een. Blijf op de hoogte van de nieuwste Constructeur Bouwkunde vacatures!
Constructietekening Ir. Quinten R. Wildeboer in Haarlem.
Het berekenen en tekenen van bouwkundige constructies behoeft specialistische kennis. Bouwkundig constructeur Wildeboer houdt zich al 20 jaar bezig met diverse bouwkundige projecten. In dit werk valt hij op door een grote betrokkenheid, klantgerichtheid en proactieve werkhouding. Bovendien heeft hij door jarenlange werkervaring een verstrekkende bouwkundige kennis vergaard: van constructietekening tot uitvoering.
Ingenieursbureau Dijkstra Uw bouwkundig constructeur.

Contacteer ons