Op zoek naar constructeur?

 
 
constructeur
 
Tekenaar constructeur: Radius College.
Terheijdenseweg 350, Breda. De Tekenaar Constructeur werkt over het algemeen bij middelgrote bedrijven. Dit zijn dan met name toeleverende bedrijven van halfproducten. De Tekenaar Constructeur ondersteunt het ontwerp van werktuigbouwkundige producten op afdelingen zoals een tekenkamer, productontwikkeling of engineering. Creativiteit is een belangrijke eigenschap van de Tekenaar Constructeur.
Wat doet een constructeur? Voort.
Wat doet een constructeur? Een constructeur gaat aan de slag met het vertalen van een bouwkundig ontwerp naar een concrete draagconstructie. Het ontwerp wordt vaak aangeleverd voor de architect. En de constructeur berekent en tekent hoe de constructies eruit moet zien.
Vacature: Ervaren Tekenaar / Constructeur Werken bij HoSt.
En wil jij werken bij één van de grootste Europese leveranciers van innovatieve biomassa energie-installaties? HoSt is per direct op zoek naar een ervaren t ekenaar / constructeur die zijn/haar technische kennis en ervaring wil inzetten om de tekenafdeling van HoSt te komen ondersteunen! Als tekenaar / constructeur bij HoSt werk je zowel individueel als in projectteams aan de meest uiteenlopende engineeringsvraagstukken.
home Van Eden Bouwconstructies.
In zijn loopbaan als projectleider en constructeur heeft hij ontworpen en berekend aan constructies van uiteenlopende projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw en aan klein schalige waterbouwkundige werken en uitzonderlijke projecten als kunstwerken en theaterinstallaties. Door de jaren heen heeft Evert Jan van Eden een uitgebreid netwerk opgebouwd.
Constructeur Wikipedia.
Een constructeur dient een zeer brede kennis van de techniek te hebben en de vaardigheid om deze kennis toe te passen. Een constructeur is een persoon met een brede algemene kennis van de techniek, opgedaan door ervaring. Daarnaast heeft een constructeur meestal een opleidingsachtergrond als ingenieur.
Constructeur ABT Ingenieurs in bouwtechniek.
Een informele sfeer. Minimaal 5 jaar relevante ervaring bij een advies of ingenieursbureau. Bekend met het gebruik van rekenprogrammas, bij voorkeur Technosoft en Scia Engineer. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met: de heer ing. Speksnijder senior adviseur.
Constructeurs en de goedkeuring.
Voor de voor bijzonder gebruik gebouwde voertuigen, mag de constructeur daarenboven gewichten waarborgen, berekend in functie van een tot 25 km/u beperkte snelheid. Op het getuigschrift van de constructeur moeten de naam, voornamen en handtekening van een technisch bevoegde persoon alsmede de officiële stempel van de constructeur voorkomen zoals bedoeld bij artikel 5 2 3.
Constructeur Numafa.
U voert berekeningen uit voor het vervaardigen van de constructies en bepaalt het materiaal en de maatvoering binnen opgegeven kaders. Afgeronde HBO-opleiding WTB of vergelijkbaar voorkeur voor mechatronica achtergrond. Minimaal 5 jaar ervaring als werktuigbouwkundig constructeur in de machinebouw. Ervaring met het construeren in een 3D tekenpakket wij werken met SolidWorks.

Contacteer ons