Meer resultaten voor constructeur

 
 
constructeur
 
Constructeur ABT Ingenieurs in bouwtechniek.
Een informele sfeer. Minimaal 5 jaar relevante ervaring bij een advies of ingenieursbureau. Bekend met het gebruik van rekenprogrammas, bij voorkeur Technosoft en Scia Engineer. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met: de heer ing. Speksnijder senior adviseur.
Tekenaar constructeur: Radius College.
Terheijdenseweg 350, Breda. De Tekenaar Constructeur werkt over het algemeen bij middelgrote bedrijven. Dit zijn dan met name toeleverende bedrijven van halfproducten. De Tekenaar Constructeur ondersteunt het ontwerp van werktuigbouwkundige producten op afdelingen zoals een tekenkamer, productontwikkeling of engineering. Creativiteit is een belangrijke eigenschap van de Tekenaar Constructeur.
constructeur. constructeur.
In de bouw is de constructeur degene die de uitvoering van een bouwwerk of brug berekent en tekent. Vooral bij grote of complexe werken wordt de constructeur vermeld, bijvoorbeeld bij de bouw van het gebouw Montevideo in Rotterdam: constructeur ABT Consult Delft foto rechts.
Opleiding Constructeur Werktuigbouwkunde HAN.nl.
Opleiding Constructeur Werktuigbouwkunde. Wilt u uw kennis uitbreiden of verdiepen op het gebied van werktuigbouwkunde? Dan is de opleiding Constructeur Werktuigbouwkunde echt iets voor u! De cursus Constructeur Werktuigbouwkunde is er voor iedereen die zijn kennis op het gebied van ontwerptechnieken wil vergroten of verdiepen.
home Van Eden Bouwconstructies.
In zijn loopbaan als projectleider en constructeur heeft hij ontworpen en berekend aan constructies van uiteenlopende projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw en aan klein schalige waterbouwkundige werken en uitzonderlijke projecten als kunstwerken en theaterinstallaties. Door de jaren heen heeft Evert Jan van Eden een uitgebreid netwerk opgebouwd.
Constructeur Wikipedia.
Een constructeur dient een zeer brede kennis van de techniek te hebben en de vaardigheid om deze kennis toe te passen. Een constructeur is een persoon met een brede algemene kennis van de techniek, opgedaan door ervaring. Daarnaast heeft een constructeur meestal een opleidingsachtergrond als ingenieur.
constructeur WikiWoordenboek.
Portugees: costruttore pt m. Spaans: constructor es m. Zweeds: konstruktör sv. Het woord constructeur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd constructeur herkend door. van de Nederlanders.
Adviesbureau De Lange constructeur in Nijkerk Adviesbureau ing. A. de Lange.
Adviesbureau De Lange constructeur in Nijkerk. Adviesbureau De Lange adviseert u over bouwkundige en civieltechnische constructies. Het advies en constructiebureau in Nijkerk is in 2004 opgericht door André de Lange. Vanuit Nijkerk worden opdrachtgevers verspreid door heel Nederland voorzien van constructieadvies en constructieberekeningen.

Contacteer ons