Op zoek naar constructeur?

 
 
constructeur
 
Tekenaar/ Constructeur machinebouw.
Tekenaar/ Constructeur machinebouw. Als Tekenaar/ Constructeur of ook wel bekend als Mechanical Engineer ben je werkzaam voor de afdeling Mechanical Engineering. Deze afdeling zorgt voor het uitwerken en doorrekenen van de door Houdijk verkochte toevoer, doseer en sorteersystemen voor de internationale biscuitindustrie.
Constructeur ABT Ingenieurs in bouwtechniek.
Een informele sfeer. Minimaal 5 jaar relevante ervaring bij een advies of ingenieursbureau. Bekend met het gebruik van rekenprogrammas, bij voorkeur Technosoft en Scia Engineer. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met: de heer ing. Speksnijder senior adviseur.
Tekenaar constructeur: Radius College.
Terheijdenseweg 350, Breda. De Tekenaar Constructeur werkt over het algemeen bij middelgrote bedrijven. Dit zijn dan met name toeleverende bedrijven van halfproducten. De Tekenaar Constructeur ondersteunt het ontwerp van werktuigbouwkundige producten op afdelingen zoals een tekenkamer, productontwikkeling of engineering. Creativiteit is een belangrijke eigenschap van de Tekenaar Constructeur.
Wat doet een constructeur? Voort.
Wat doet een constructeur? Een constructeur gaat aan de slag met het vertalen van een bouwkundig ontwerp naar een concrete draagconstructie. Het ontwerp wordt vaak aangeleverd voor de architect. En de constructeur berekent en tekent hoe de constructies eruit moet zien.
Vacature: Ervaren Tekenaar / Constructeur Werken bij HoSt.
En wil jij werken bij één van de grootste Europese leveranciers van innovatieve biomassa energie-installaties? HoSt is per direct op zoek naar een ervaren t ekenaar / constructeur die zijn/haar technische kennis en ervaring wil inzetten om de tekenafdeling van HoSt te komen ondersteunen! Als tekenaar / constructeur bij HoSt werk je zowel individueel als in projectteams aan de meest uiteenlopende engineeringsvraagstukken.
home Van Eden Bouwconstructies.
In zijn loopbaan als projectleider en constructeur heeft hij ontworpen en berekend aan constructies van uiteenlopende projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw en aan klein schalige waterbouwkundige werken en uitzonderlijke projecten als kunstwerken en theaterinstallaties. Door de jaren heen heeft Evert Jan van Eden een uitgebreid netwerk opgebouwd.
Constructeur Wikipedia.
Een constructeur dient een zeer brede kennis van de techniek te hebben en de vaardigheid om deze kennis toe te passen. Een constructeur is een persoon met een brede algemene kennis van de techniek, opgedaan door ervaring. Daarnaast heeft een constructeur meestal een opleidingsachtergrond als ingenieur.
constructeur WikiWoordenboek.
Portugees: costruttore pt m. Spaans: constructor es m. Zweeds: konstruktör sv. Het woord constructeur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd constructeur herkend door.: van de Nederlanders.;

Contacteer ons