Op zoek naar constructeur?

 
 
constructeur
 
home Van Eden Bouwconstructies.
In zijn loopbaan als projectleider en constructeur heeft hij ontworpen en berekend aan constructies van uiteenlopende projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw en aan klein schalige waterbouwkundige werken en uitzonderlijke projecten als kunstwerken en theaterinstallaties. Door de jaren heen heeft Evert Jan van Eden een uitgebreid netwerk opgebouwd.
Tekenaar constructeur: Radius College.
Terheijdenseweg 350, Breda. De Tekenaar Constructeur werkt over het algemeen bij middelgrote bedrijven. Dit zijn dan met name toeleverende bedrijven van halfproducten. De Tekenaar Constructeur ondersteunt het ontwerp van werktuigbouwkundige producten op afdelingen zoals een tekenkamer, productontwikkeling of engineering. Creativiteit is een belangrijke eigenschap van de Tekenaar Constructeur.
Constructeur Stage vacatures NationaleVacaturebank.nl.
9 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Constructeur. Als constructeur / tekenaar ben je verantwoordelijk voor het berekenen e Als constructeur / tekenaar ben je verantwoordelijk voor het berekenen Je inhoudelijke input als constructeur heeft betrekking op de constructieve.
Bouwkundig Constructeur/Inspecteur Hengelo 4people.
Constructeur / inspecteur met brede inhoudelijke kennis gevraagd! Bouwkundig Constructeur/Inspecteur Hengelo. Overijssel, Gelderland, Drenthe, Groningen Bouwkunde Senior. Solliciteer op deze functie. Voor onze vaste opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren constructeur / inspecteur. Het gaat om een adviesbureau die een belangrijke rol speelt in de bouwwereld.
Constructeur Inox Callewaert Industries.
Als constructeur Inox sta je in ons inox atelier, waar je aan de hand van een plan/tekening de constructie opbouwt van begin tot einde. Je bent zelf verantwoordelijk om alles stuk voor stuk te monteren en samen te lassen half-automaat of TIG volgens de gevraagde afwerking.
Constructeur Wikipedia.
Een constructeur dient een zeer brede kennis van de techniek te hebben en de vaardigheid om deze kennis toe te passen. Opleiding bewerken brontekst bewerken. Een constructeur is een persoon met een brede algemene kennis van de techniek, opgedaan door ervaring.
Constructeur Numafa.
U voert berekeningen uit voor het vervaardigen van de constructies en bepaalt het materiaal en de maatvoering binnen opgegeven kaders. Afgeronde HBO-opleiding WTB of vergelijkbaar voorkeur voor mechatronica achtergrond. Minimaal 5 jaar ervaring als werktuigbouwkundig constructeur in de machinebouw. Ervaring met het construeren in een 3D tekenpakket wij werken met SolidWorks.
Opleiding Constructeur Werktuigbouwkunde HAN.nl.
Opleiding Constructeur Werktuigbouwkunde. Wilt u uw kennis uitbreiden of verdiepen op het gebied van werktuigbouwkunde? Dan is de opleiding Constructeur Werktuigbouwkunde echt iets voor u! De cursus Constructeur Werktuigbouwkunde is er voor iedereen die zijn kennis op het gebied van ontwerptechnieken wil vergroten of verdiepen.

Contacteer ons