Zoeken naar constructeur

 
 
constructeur
 
constructeur WikiWoordenboek.
Portugees: costruttore pt m. Spaans: constructor es m. Zweeds: konstruktör sv. Het woord constructeur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd constructeur herkend door. van de Nederlanders.
Constructeurs en de goedkeuring.
Voor de voor bijzonder gebruik gebouwde voertuigen, mag de constructeur daarenboven gewichten waarborgen, berekend in functie van een tot 25 km/u beperkte snelheid. Op het getuigschrift van de constructeur moeten de naam, voornamen en handtekening van een technisch bevoegde persoon alsmede de officiële stempel van de constructeur voorkomen zoals bedoeld bij artikel 5 2 3.
Constructeur-vacatures in Mortsel augustus 2018 Indeed.com.
Je voert de onderhoudswerkzaamheden uit volgens de voorschriften van de constructeur. Ter uitbreiding van onze activiteiten, hebben wij een openstaande vacature. 16 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Kontich. Je voert de elektrische en mechanische herstellingswerkzaamheden uit volgens de voorschriften van de constructeur.
Constructeur Wikipedia.
Een constructeur dient een zeer brede kennis van de techniek te hebben en de vaardigheid om deze kennis toe te passen. Een constructeur is een persoon met een brede algemene kennis van de techniek, opgedaan door ervaring. Daarnaast heeft een constructeur meestal een opleidingsachtergrond als ingenieur.
Constructeur.
Een hbo of academische opleiding Bouwkunde of Civiele Techniek biedt een goede basis voor het beroep van constructeur. Is hbo of universiteit te hoog gegrepen? Met de mbo-4-opleiding Tekenaar/Constructeur kun je tekenaar worden en help je de constructeur met het verder uitwerken van de bouwtekeningen.
Wat is een constructeur? Vacatures.nl.
Schrijven en begeleiden van technische documenten en productiedocumenten gedurende requirement, ontwerp en bouwfase. Belangrijke onderwerpen: functieomschrijving constructeur, functie-eisen constructeur, functieprofiel constructeur, taken van een constructeur, verantwoordelijkheden constructeur, wat doet een constructeur, wat is een constructeur, werken als constructeur, werkzaamheden constructeur.
Constructeur Gemeente-vacatures september 2018 Indeed.nl.
Als Constructeur rapporteer je direct aan de Technisch Directeur. Post-HBO opleiding allround constructeur, dan wel relevante kennis ervaring vanuit de. 4 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Holland Statica Vacatures in Zwaag. Allround Constructeur m/v. Broek in Waterland.
48 Constructeur vacatures in Limburg Adzuna.
EMINENT GROEP VENLO, LIMBURG, 5913AA. Als Constructeur bij dit bedrijf hou jij je bezig met de volgende taken: Ontwerpen en berekenen van staal, beton en hout constructies Het maken van ontwerp, dimensionerings en Technosoft Rijbewijs B Overtuigingskracht, stressbestendigheid en een pragmatische instelling Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Constructeur.

Contacteer ons