Zoeken naar salaris werkvoorbereider elektrotechniek

 
 
salaris werkvoorbereider elektrotechniek
 
Tekenaar/Werkvoorbereider Elektrotechniek, Oud-Beijerland Elektrotechniek technische vacature Teqoia.
Een aantrekkelijk salaris, salarisindicatie Bruto per maand 2500, / 3500, afhankelijk an ervaring en opleiding.; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a.: vakantiedagen volgens geldende cao. Begeleiding en carrière advies.; Opleidings en studiemogelijkheden. Heb je vragen over deze vacature? Erik de Wekker Vestiging.: Teqoia Rotterdam Telefoon.: van der Mandelelaan 110 Postcode.: 3062 MB Plaatsnaam.: Maak een job alert aan en ontvang vergelijkbare vacatures in je inbox. E-mail deze vacature en solliciteer op je gemak thuis! Vragen over deze vacature? Erik de Wekker kan je hier alles over vertellen! Erik de Wekker. Deel deze vacature. E-mailen Facebook Twitter LinkedIn Google. Zoek Alle vacatures. Niet gevonden wat je zocht? Plaats een zoekopdracht voor vacatures en schrijf je in! En natuurlijk helpen de medewerkers van Teqoia je graag verder! Misschien zijn deze vacatures ook interessant? vacature Werkvoorbereider EI. MBO 4 / A2. Geïntereseerd in de vacature Werkvoorbereider EI? vacature Tekenaar Elektrotechniek.
Salaris UNETO-VNI.
Onder salaris wordt de vast overeengekomen vergoeding verstaan. Eventuele toeslagen, bijslagen, onkostenvergoedingen en dergelijke vallen niet onder het salaris. In een functieprofiel staat de positie van de functie binnen de organisatie, het doel van de functie, aangevuld met een beschrijving van de activiteiten en werkzaamheden.
Indeling en salaris Cao's' in de metaal en techniek Cao's' in de Metaaltechniek en Kleinmetaal CNV Vakmensen.
Wat voor salaris hoor ik te krijgen? In de cao is je salaris gekoppeld aan een functiegroep. Volgens de functie-indeling wordt een minimum salaris vastgesteld dat je hoort te verdienen, dit wordt een salarisgroep genoemd. Je salarisgroep is gekoppeld aan je functiegroep.
CAO Metaal en Techniek kleinmetaal 2017-2019: verhoging, salaris.
01-02-2011: 15, procent salarisverhoging De verhoging per 1 oktober 2011 kan door werkgevers die nog langdurig omzetverlies lijden, uitgesteld worden met vier maanden indien werknemers/bonden instemmen. In dat geval krijgen de werknemers twee extra roostervrije dagen. 01-10-2011: 1 procent salarisverhoging.
Werkvoorbereider elektrotechniek salaris vacatures NationaleVacaturebank.nl.
van onseen: mooie baan bij onze opdrachtgevereen goed salaris verder met je meebrengtEen: Mbo-diploma niveau 4, bij voorkeur MTS Elektrotechniek In deze functie word je opgeleid tot technisch werkvoorbereider zoals Als Technisch Werkvoorbereider draag je bij aan een goede en.
Verdien ik wel genoeg? Werkvoorbereider bouwbedrijf, 2.600 euro bruto Intermediair.
De functie van werkvoorbereider komt op vier niveaus voor. Aan de verschillende functieniveaus zijn minimum en maximum salarisbedragen toegekend. Op basis van je beschrijving van je werkzaamheden zou ik je op functieniveau 4 indelen. Jouw salaris zou daarmee conform cao zijn, maar gelet jouw ervaring wel erg aan de magere kant.
Verdien ik wel genoeg? Werkvoorbereider serviceonderhoud, 3.769 euro Intermediair.
Jacco van den Berg Van den Berg Training en Advies: Bescheidenheid siert de mens en daarom ben je niet de persoon die snel om een loonsverhoging vraagt. Omdat je al jaren geen verhoging hebt gekregen, overweeg je toch eens om meer salaris te gaan vragen. Naar mijn mening verdien je als werkvoorbereider een marktconform salaris.
Van Loon elektrotechniek beveiligingen telecommunicatie Home Vacature werkvoorbereider elektrotechniek.
Verdiepen in nieuwe technieken, materialen en voorschriften. Je hebt een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek en diverse jaren ervaring als werkvoorbereider in de utiliteitsbouw. Je kunt heel goed tekenen in autocad applicatie Stabicad. Je bent een logisch denker, collegiaal en accuraat. Je hebt ervaring met programmas voor kabelberekeningen en lichtberekeningen. Je snapt hoe je bestekken moet lezen en interpreteren. Je hebt goede contactuele eigenschappen; je spreekt en begrijpt de taal van onze klanten. Je bent een echte teamspeler! Een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een goed salaris en een optimale werksfeer.

Contacteer ons