Op zoek naar adviseur werving en selectie?

 
 
adviseur werving en selectie
 
Werving en selectie Wikipedia.
De werknemer gaat dan na een vooraf bepaalde periode van detachering in vaste dienst bij de opdrachtgever. Dit is een mogelijkheid wanneer de opdrachtgever vanwege een vacaturestop de medewerker niet direct mag aannemen, of wanneer de opdrachtgever een langere periode wenst om de werknemer te kunnen beoordelen voordat hij deze in vaste dienst neemt. Wanneer een organisatie werknemers werft veelal in hoge managementfuncties op basis van zijn netwerk, dan spreekt men ook wel van headhunting of executive search. Wanneer men een, permanente of tijdelijke, invulling van functies wenst, dan spreek men van werving en selectie. Een werving-en-selectieorganisatie werft dan een nieuwe medewerker voor de opdrachtgever. De medewerker komt direct in dienst van de opdrachtgever. De organisatie ontvangt vaak een fee over het bruto jaarsalaris van de werknemer.
Senior Adviseur Werving Selectie.
17 Partnerships for the Goals. Senior Adviseur Werving Selectie. Is dit voor jou hét moment om je volgende stap te zetten als salesprofessional of werving selectieadviseur? Heb je ondernemersbloed en zoek je de beste plek om dat te laten stromen?
Adviseur Werving Selectie.
Als Adviseur Werving Selectie word je verantwoordelijk voor de verdere opbouw van het netwerk van opdrachtgevers en professionals binnen jouw vakgebied. Middels acquisitie richting bestaande en nieuwe opdrachtgevers, het bezoeken van potentiële opdrachtgevers en proactieve relatiemanagement, zorg je voor een portefeuille van aansprekende vacatures.
Werving en selectie Vitacon Luteijn.
geschikte kandidaten worden aan u voorgesteld. dan volgen er sollicitatiegesprekken tussen kandidaat en bedrijf, eventueel geflankeerd door onze adviseur werving selectie. eventueel worden geschiktheidstesten / assessments afgenomen. evaluatie waarbij de kandidaten besproken worden en er een keuze wordt gemaakt voor vervullen van de vacature of opnieuw starten met het werving selectieproces.
Vacature Adviseur Werving Selectie bij Continu Junior / Medior Continu.nl.
Werving en selectie. Werken bij Continu. Vacature Adviseur Werving Selectie bij Continu Junior / Medior. Ben" jij ondernemend en beschik je over een winnaarsmentaliteit." Adviseur Werving Selectie bij Continu Junior / Medior Vacature Adviseur Werving Selectie bij Continu Junior / Medior.
Adviseur Werving Selectie Rotterdam vacature DeWerkMarkt.nl.
Adviseur Werving Selectie Rotterdam vacature. 11 Dec, 2015. Print dit bericht Font size 16. Uitdagende functie bij kennispartner in de arbeidsmarkt op het gebied van werving selectie, outplacement en coaching training. Ter versterking van haar team is Certus Groep op zoek naar een Junior Adviseur Overheid met een passie voor de arbeidsbemiddeling.
Vacatures Werving selectie Adviseur.
Trefwoorden: Human Being HR PO / HRM, Recruiter, Werving Selectie, PO, Personeelszaken, Personeelsmanager, PZ, Human Resources, HRM, HR, HR Business Partner, HR Adviseur, HR Advisor, HR Medewerker, HR Employee, HR Specialist Je bent een proactieve en ervaren professional met een afgeronde HBO opleiding op het gebied van HRM.
Originals marketing communicatie recruitment.
In een wereld met een groeiende diversiteit aan marketing en communicatiedisciplines, houden wij het overzicht. Op iedere marketing of communicatievraag hebben we een passend antwoord, dankzij ons eigen team én een hoogwaardig netwerk van marcomspecialisten. We begeleiden organisaties met werving en selectie of detachering van professionals op strategisch en uitvoerend niveau.

Contacteer ons