Op zoek naar cursus werving en selectie?

 
 
cursus werving en selectie
 
Opleiding.
Handboek Personeel en organisatie lokale besturen. Welzijn op het werk. Capelo carrière publique éléctronique elektronische loopbaan overheid. Onthaalbeleid nieuwe medewerkers. Stage en leerwerk. Personeel bij verzelfstandiging of samenwerking. Salaris, toelagen en vergoedingen. VIA Vlaams Intersectoraal Akkoord. Werving en selectie. Data lokale besturen.
Dé Recruiter Opleiding in 2-3 dagen gecertificeerd Recruiter University.
Velen starten in recruitment vanuit een andere functie en leren het vak met vallen en opstaan. Met behulp van de kennis en vaardigheden die u van een recruitment expert worden aangereikt, helpt u om de werving en selectie van personeel stapsgewijs snel te verbeteren.
Opleiding Personeelsmanagement NTI.
Methoden en technieken voor werving, selectie en introductie van personeel toepassen. Methoden en technieken voor personeelsbeoordeling en begeleiding toepassen. Functieanalyse en functiewaarderingsmethodieken toepassen. Procedures voor werving, selectie en introductie van personeel evalueren. Procedures voor personeelsbeoordeling, begeleiding en beloning evalueren. Procedures opstellen voor werving, selectie en introductie van personeel.
Recruitment via Social Media van den Berg Training.
heb jij als deelnemer handvatten om LinkedIn succesvol in te zetten als recruitment tool. realiseer jij besparingen op de jobboards, externe werving en selectie bureaus. ben jij in staat om potentiële kandidaten te lokaliseren via de verschillende zoek mogelijkheden van LinkedIn.
Bedrijfsopleidingen.be Dé site voor vorming, training, opleiding en consult.
Neem een vliegende start in werving en selectie. Rekruteren 3.0: the next step in rekrutering. Na deze opleiding kan u: doelgericht de juiste acties opzetten, duurzaam kijken naar aanwerven, tegelijkertijd pragmatisch processen implementeren, efficiëntie verhogen, effectief een selectiegesprek voorbereiden en kostenbewust.
Opstapcursus Personeelszaken Rendement Congressen Opleidingen.
Iedereen die zijdelings te maken heeft met personeelszaken. Na de training krijgt u een certificaat van deelname toegestuurd. 90 punten voor het Register Salarisadministratie RSa en het Register Payroll Professional RPP van het Nirpa. Werving en selectie, 1e dag introductie.
Trainings en Coachings in onze Ucare Academy.
De Ucare Academy verzorgt opleidingen en trainingen met focus op professionele groei. Zo geven we opleidingen over coachen, leiding geven, timemanagement, productiviteit, mentale veerkracht, assertiviteit en nog veel meer, en dit op maat voor uw bedrijf, alsook in een open aanbod.
Werving, selectie en staffing Wolters Kluwer.
De juiste opleiding werving en selectie geeft u daarvoor de vaardigheden in handen. Wees gerust: een cursus recruitment van Kluwer Opleidingen staat met beide voeten in het nu. Want zoals u wellicht merkt, verschuift er heel wat in het domein van werving en selectie: het wordt voor werkgevers uitdagender om het juiste publiek te bereiken.

Contacteer ons