Op zoek naar cursus werving en selectie?

 
 
cursus werving en selectie
 
8 werving en selectie cursussen en trainingen Millian.nl.
Werving en Selectie SamenvattingDeze training is uitermate waardevol voor alle recruiters, HR-medewerkers en operationeel leidinggevenden die zich verder willen ontwikkelen in het werkgebied van werving en selectie.OmschrijvingJij bent succesvol als recruiter, werkt professioneel en je houdt de ontwikkelingen in je vak bij.
Cursus Werven en selecteren Icademy.nl.
Deze e-learning is geschikt voor leidinggevenden / werkgevers die betrokken zijn bij werving en selectie van nieuwe medewerkers. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties op MBO-niveau: Beslissen en activiteiten initiëren, Aansturen, Aandacht en begrip tonen, Analyseren, Plannen en organiseren, Bedrijfsmatig handelen. Deze training is prima geschikt binnen MKB Werkplekleren. Bij MKB Werkplekleren volg je de belangrijkste theorie online, en word je in de praktijk begeleid door een ervaren collega, je mentor. Voor de mentor is een gratis Icademy training beschikbaar. De cursus Werven en selecteren bestaat uit.:
OpleidingsdetailsCevora.
Integratie van het selectiegesprek binnen het selectie en rekruteringsproces. Voorbereiding van het selectiegesprek. Structuur van het selectiegesprek. Vaststellen van de selectiecriteria: wat wil je bereiken met dit interview? Uitdiepen van elk onderdeel van het selectiegesprek met nadruk op de motivatie. Interpreteren en evalueren van het selectiegesprek met de kandidaat. Welke valkuilen moeten we vermijden? Wat beïnvloedt onze evaluatie? Samenvatting van het gesprek en info overdracht naar de HR en/of lijnverantwoordelijke. Feedback van het gesprek aan de kandidaat. Doorheen de hele opleiding krijg je vele voorbeelden en praktische oefeningen.
Opstapcursus Personeelszaken Rendement Congressen Opleidingen.
Medewerkers uitzend of detacheringsbureau. Iedereen die zijdelings te maken heeft met personeelszaken. Na de training krijgt u een certificaat van deelname. 83 punten voor het Register Salarisadministratie RSa en het Register Payroll Professional RPP van het NIRPA. Werving en selectie, 1e dag introductie.
Trainingen workshops Solliciteren via LinkedIn.
Ontdek welke kanalen u kunt gebruiken om uw ideale baan te vinden. Op een manier dat vaak vele malen effectiever is dan de klassieke communicatiemiddelen in recruitment. Na afloop van deze training bent u klaar om uw netwerk, Jobboards, en Werving en Selectie bureaus effectiever in te zetten.
Training Opleiding Bureau Meesterschap.
Flitsbezoeken geven u in korte tijd veel informatie over het reilen en zeilen op uw school. U bent snel op de hoogte wat er in de klassen. De opbouw van het personeelsdossier in juridisch perspectief. Tijdens deze cursus leert u wat de juridische eisen zijn, die worden gesteld aan de opbouw van een personeelsdossier in geval van een onvoldoende functionerende medewerker.
HR-Officer Syntra AB.
Missie en Visie Strategisch HR-beleid. Wat is een goede HR-strategie? De rol van zaakvoerder en leidinggevenden met betrekking tot HR. Basiselementen van elk HR beleid: functie en profielomschrijvingen. Werving en selectie. Keuze van de juiste rekruteringskanalen o.a. Tools: vacatureteksten, interviewschema, praktische proeven.,
Training Werving en selectie MKB Cursus en Training.
Wanneer wil je gaan? Deze cursus wordt binnenkort weer gepland., voor meer informatie kunt u bellen naar 015 219 13 90. Home Trainingen Maatwerk Planning Aktueel Over ons Contact. Intro Wat leer je? Duur training Programma Voor wie? voor MKB-Nederland leden. 44975, voor niet MKB-Nederland leden. Intro Wat leer je? Duur training Programma Voor wie? voor MKB-Nederland leden. 44975, voor niet MKB-Nederland leden. Werving en selectie.

Contacteer ons