Meer resultaten voor cursus werving en selectie

 
 
cursus werving en selectie
 
OpleidingsdetailsCevora.
Integratie van het selectiegesprek binnen het selectie en rekruteringsproces. Voorbereiding van het selectiegesprek. Structuur van het selectiegesprek. Vaststellen van de selectiecriteria: wat wil je bereiken met dit interview? Uitdiepen van elk onderdeel van het selectiegesprek met nadruk op de motivatie. Interpreteren en evalueren van het selectiegesprek met de kandidaat. Welke valkuilen moeten we vermijden? Wat beïnvloedt onze evaluatie? Samenvatting van het gesprek en info overdracht naar de HR en/of lijnverantwoordelijke. Feedback van het gesprek aan de kandidaat. Doorheen de hele opleiding krijg je vele voorbeelden en praktische oefeningen.
Opstapcursus Personeelszaken Rendement Congressen Opleidingen.
Medewerkers uitzend of detacheringsbureau. Iedereen die zijdelings te maken heeft met personeelszaken. Na de training krijgt u een certificaat van deelname. 83 punten voor het Register Salarisadministratie RSa en het Register Payroll Professional RPP van het NIRPA. Werving en selectie, 1e dag introductie.
Trainingen workshops Solliciteren via LinkedIn.
Ontdek welke kanalen u kunt gebruiken om uw ideale baan te vinden. Op een manier dat vaak vele malen effectiever is dan de klassieke communicatiemiddelen in recruitment. Na afloop van deze training bent u klaar om uw netwerk, Jobboards, en Werving en Selectie bureaus effectiever in te zetten.
Training Opleiding Bureau Meesterschap.
Flitsbezoeken geven u in korte tijd veel informatie over het reilen en zeilen op uw school. U bent snel op de hoogte wat er in de klassen. De opbouw van het personeelsdossier in juridisch perspectief. Tijdens deze cursus leert u wat de juridische eisen zijn, die worden gesteld aan de opbouw van een personeelsdossier in geval van een onvoldoende functionerende medewerker.
HR-Officer Syntra AB.
Missie en Visie Strategisch HR-beleid. Wat is een goede HR-strategie? De rol van zaakvoerder en leidinggevenden met betrekking tot HR. Basiselementen van elk HR beleid: functie en profielomschrijvingen. Werving en selectie. Keuze van de juiste rekruteringskanalen o.a. Tools: vacatureteksten, interviewschema, praktische proeven.,
Training Werving en selectie MKB Cursus en Training.
Werving en selectie. Het is van belang dat je onderneming een vakkundig uitgestippeld werving en selectieproces bevat. Je wilt natuurlijk wel blijven concurreren, toch? Het is immers zo dat, wanneer je talent in huis hebt gehaald, je dit vrijwel direct merkt aan je bedrijfsresultaten.

Project Recruitment: Internationale werving en executive search van ICT SAP en Business Consultants. Klanten en projecten. Volgens vakgenoten en opdrachtgevers lopen we voorop in de ontwikkelingen. Onze deelnemers beloonden ons dan ook met veel aanbevelingen. Zoals Manon Barten, Partner / Recruiter at Corps Select: Deze cursus heeft mij voor 200% gebracht wat ik ervan verwacht had. Op een goed gestructureerde en prima te volgen manier heeft Jacco ons op een prettige, inspirerende wijze door de wondere" wereld" van Linkedin geloosd. Bekijk ons aanbod. Verbeteren social media recruitment. Bemiddeling van de betere interim recruiters. Snelle realisatie van grootschalige wervingprojecten. Hulp bij selectie en implementatie van recruitmentsystemen en tools.
Werving en selectiebureaus.
Wat wil jij leren? Leren Cursus Solliciteren Baan vinden Werving en selectiebureaus. Werving en selectiebureaus. Een werving en selectiebureau werft en selecteert potentiële medewerkers voor werkgevers. Het gaat meestal om hoger opgeleiden. Je komt dus niet direct bij een werkgever terecht, maar moet eerst solliciteren bij het bureau. Na een selectie op harde criteria werkervaring, opleiding ga je op gesprek bij een van de recruiters. Deze procedure is weliswaar iets omslachtiger dan een rechtstreekse sollicitatie bij een werkgever, maar heeft een belangrijk voordeel.

Contacteer ons