Resultaten voor cursus werving en selectie

 
 
cursus werving en selectie
 
Werving en selectie via social media.
Het ochtendprogramma bestaat uit een inspiratiesessie over de macht en de kracht van social media voor werving en selectie. De basistoepassing van verschillende sociale-mediakanalen wordt belicht aan de hand van praktijkcases. Vervolgens komt het opzetten van een social-mediastrategie aan bod.
Werving, selectie en staffing Wolters Kluwer.
Wees gerust: een cursus recruitment van Kluwer Opleidingen staat met beide voeten in het nu. Want zoals u wellicht merkt, verschuift er heel wat in het domein van werving en selectie: het wordt voor werkgevers uitdagender om het juiste publiek te bereiken.
Training Opleiding Bureau Meesterschap.
Flitsbezoeken geven u in korte tijd veel informatie over het reilen en zeilen op uw school. U bent snel op de hoogte wat er in de klassen. De opbouw van het personeelsdossier in juridisch perspectief. Tijdens deze cursus leert u wat de juridische eisen zijn, die worden gesteld aan de opbouw van een personeelsdossier in geval van een onvoldoende functionerende medewerker.
Opleiding.
Handboek Personeel en organisatie lokale besturen. Welzijn op het werk. Capelo carrière publique éléctronique elektronische loopbaan overheid. Onthaalbeleid nieuwe medewerkers. Stage en leerwerk. Personeel bij verzelfstandiging of samenwerking. Salaris, toelagen en vergoedingen. VIA Vlaams Intersectoraal Akkoord. Werving en selectie. Data lokale besturen.
Opleiding Medewerker Personeelszaken MPZ module POC nieuwe stijl vanaf juni 2016 De Laat Kenniscentrum.
U snapt de relatie tussen het management en personeelszaken. U weet welke instrumenten u kunt inzetten en u heeft kennis van werving en selectie. Interne communicatie is voor een personeelsfunctionaris van groot belang. Kortom, als personeelsfunctionaris doet u nuttige kennis op met de opleiding Medewerker Personeelszaken MPZ module Personeel, Organisatie en Communicatie. Voor iedereen die wilt werken als personeelsfunctionaris of salarisadministrateur. Er is geen vooropleiding vereist. Gedurende de cursus komen onderstaande onderwerpen aan bod.:
Opleiding Personeelsmanagement NTI.
Methoden en technieken voor werving, selectie en introductie van personeel toepassen. Methoden en technieken voor personeelsbeoordeling en begeleiding toepassen. Functieanalyse en functiewaarderingsmethodieken toepassen. Procedures voor werving, selectie en introductie van personeel evalueren. Procedures voor personeelsbeoordeling, begeleiding en beloning evalueren. Procedures opstellen voor werving, selectie en introductie van personeel.
Recruitment via Social Media van den Berg Training.
heb jij als deelnemer handvatten om LinkedIn succesvol in te zetten als recruitment tool. realiseer jij besparingen op de jobboards, externe werving en selectie bureaus. ben jij in staat om potentiële kandidaten te lokaliseren via de verschillende zoek mogelijkheden van LinkedIn.
OpleidingsdetailsCevora.
Integratie van het selectiegesprek binnen het selectie en rekruteringsproces. Voorbereiding van het selectiegesprek. Structuur van het selectiegesprek. Vaststellen van de selectiecriteria: wat wil je bereiken met dit interview? Uitdiepen van elk onderdeel van het selectiegesprek met nadruk op de motivatie.

Contacteer ons