Resultaten voor cursus werving en selectie

 
 
cursus werving en selectie
 

Project Recruitment: Internationale werving en executive search van ICT SAP en Business Consultants. Klanten en projecten. Volgens vakgenoten en opdrachtgevers lopen we voorop in de ontwikkelingen. Onze deelnemers beloonden ons dan ook met veel aanbevelingen. Zoals Manon Barten, Partner / Recruiter at Corps Select: Deze cursus heeft mij voor 200% gebracht wat ik ervan verwacht had. Op een goed gestructureerde en prima te volgen manier heeft Jacco ons op een prettige, inspirerende wijze door de wondere" wereld" van Linkedin geloosd. Bekijk ons aanbod. Verbeteren social media recruitment. Bemiddeling van de betere interim recruiters. Snelle realisatie van grootschalige wervingprojecten. Hulp bij selectie en implementatie van recruitmentsystemen en tools.
Werving en selectie: sollicitatiegesprekken afnemen: Learnit Training: Educa.nl.
Het maken van een goede beslissing in een sollicitatiegesprek is dan ook een belangrijke, maar vaak lastige taak: sollicitanten doen zich soms Volledige omschrijving. Deze cursus is met name geschikt voor HR-medewerkers die werving en selectieprocedures begeleiden en regelmatig sollicitatiegesprekken afnemen. Enige voorkennis van werving en selectie is vereist.
Werving, selectie en staffing Wolters Kluwer.
Wees gerust: een cursus recruitment van Kluwer Opleidingen staat met beide voeten in het nu. Want zoals u wellicht merkt, verschuift er heel wat in het domein van werving en selectie: het wordt voor werkgevers uitdagender om het juiste publiek te bereiken.
Personeelswerk AP Hogeschool.
Je verdiept je in het werkveld door middel van praktijkoefeningen in kleine groepen en échte cases. Je besteedt veel tijd aan het onderzoek van vraagstukken rond sociaal-economische belangen op de werkvloer, werving en selectie, loopbaanbegeleiding, Je stelt je studiepakket grotendeels zélf samen op basis van je interesses.
Home Habitask.
Passie en kennis van volkshuisvesting, professional in HR én het sterkste netwerk. Wij vinden de professional die u zoekt. Meer over werving selectie. Wet kwaliteitsborging voor het bouwen aangenomen. Op 14 mei 2019 nam de Eerste Kamer, na een periode van ongeveer 3 jaar. Extra cursus Elementaire bouwkunde 3 juni 2019.
Dé Recruiter Opleiding in 2-3 dagen gecertificeerd Recruiter University.
Velen starten in recruitment vanuit een andere functie en leren het vak met vallen en opstaan. Met behulp van de kennis en vaardigheden die u van een recruitment expert worden aangereikt, helpt u om de werving en selectie van personeel stapsgewijs snel te verbeteren.
Opleiding personeelszaken basiskennis Opleiding als Thuisstudie NHA.
De cursus Personeelszaken Basiskennis is een duidelijke introductie in het veelzijdige vakgebied. Of je nu zelf personeel in dienst hebt, bij een bedrijf verantwoordelijk bent voor de HR-afdeling of leidinggevende bent: een goede basiskennis van dit vakgebied komt altijd van pas. Werving en selectie.
Selectiegesprekken: training, cursus of coaching.
u wilt uw inzicht vergroten hoe u een vacature definieert waarbij u ook rekening houdt met de persoonskenmerken die bij de functie horen. u wilt zo objectief mogelijk tot een goede keuze komen en u niet laten leiden door vooringenomenheid bij de selectie het halo of horens effect. u wilt professioneel kunnen omgaan met lastige gesprekken. u wilt het selectiegesprek en aanstellingsgesprek benutten als basis en vertrekpunt voor het proces van functioneren en beoordelen. u wilt inzicht in nieuwe werving en selectiemethoden.

Contacteer ons