Op zoek naar werving en selectie media?

 
 
werving en selectie media
 
Bolenius! Bolenius! recruitment I executive search.
Recruitment specialist in advertising en media. Search en Recruitment voor professionals in de media branche. recruitment executive search bemiddelt professionals in de advertising en crossmedia branche. Denk hierbij aan exploitanten op het gebied van TV, radio, digital, buitenreclame, magazines en dagbladen, onderzoek en mediabureaus.
Welkom Comforce Recruitment. Comforce Recruitment Werving Selectie Search in Media Marketing Sales Communicatie en Online.
De consultants bij Comforce beschikken over ruime ervaring binnen de media en communicatiebranche, aan adverteerderzijde FMCG en in de dienstverlenende sector, zodat zij met diepgaande kennis van hun segment toegevoegde waarde bieden aan organisaties bij het invullen van vacatures. Comforce beschikt over samenwerkingsovereenkomsten met gespecialiseerde werving, selectie en search bureaus in het buitenland, waardoor wij in staat zijn om grensoverschrijdende opdrachten uit te voeren.
Werving en selectiebureau Media/Informatie alleWervingenSelectiebureaus.nl.
Uw selectie heeft 7 werving en selectiebureaus opgeleverd. PROVINCIE Alle provincies Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. BRANCHE Alle branches Administratief / Secretarieel Advies / Beleid Bouw / Vastgoed Campus Recruitment Chemie / Milieu / Biotech Directie / Management Financieel / Accounting Horeca / Toerisme / Recreatie HRM ICT / Internet Inkoop / Logistiek Juridisch / Fiscaal Marketing / Communicatie Media / Informatie Onderwijs / Training Overheid / Non-profit Sales Techniek / Engineering Zorg / Medisch Overig.
Onze diensten 227 Media.
Het spreekt daarbij vanzelf dat online in onze portfolio, van zowel kandidaten als opdrachtgevers, een kernbegrip is. Immers, content wordt meer en meer via het online kanaal verspreid, en specifieke online competenties worden steeds belangrijker. 227 Media levert de volgende diensten.:
Executive Search en Recruitment in de Media 227 Media.
Koploper in matchen van mensen media. 227 Media is hét bureau in Executive Search, Recruitment en Interim Management voor Media, Content en Entertainment-bedrijven. Wij richten ons vooral op executive functies en professionals voor middle management niveau. Wij spreken uw taal en wij begrijpen wat een modern mediabedrijf nodig heeft in een wereld waar digitaal dominant is.
AV Job werving en selectie voor de media.
Born4Jobs Media Werving en Selectiebureau.
Wij houden zo veel mogelijk contact met kandidaten, ook als ze niet zijn geplaatst en de relatie met opdrachtgevers is altijd voor lange termijn. Onder Born4Jobs vallen de volgende disciplines: Media Executives, Werving Selectie, Uitzenden en Payrollen, entertainmentstage.nl. Onze Consultants zijn gespecialiseerd in New Media, Management, Sales, Marketing, Redactie, Finance, Artist Management en ondersteunende functies binnen de Media Entertainmentbranche.
Specialisten in werving en selectie van professionals.
Sociale media is onze rekruteringspool. Evaluatie: praktijkgericht en persoonlijk. Via een assessment evalueren we de competenties en de talenten van een kandidaat. Dit zijn praktijkgerichte opdrachten op maat van uw organisatie en de specifieke functievereisten. We gebruiken tijdens deze assessments verschillende tools: vaardigheidstesten, persoonlijkheidstesten, rollenspellen, presentatie-oefeningen en postbakoefeningen. Afsluiten doen we met een uitgebreid gedragsgericht diepte-gesprek! Onderbouwde en duidelijke feedback. De uitkomst is een gedetailleerd en overzichtelijk evaluatierapport. Hierin krijgt u een kristalhelder antwoord op de vraag of de kandidaat geschikt is voor de functie en binnen uw organisatie. Bij een positieve evaluatie geven we ook tips en coaching advies om de kandidaat maximaal te integreren in de bestaande structuur. Hulp of advies nodig bij het rekruteren voor uw organisatie? Ucare heeft de juiste tools en expertise in huis om aanwervingen nog eenvoudiger te laten verlopen. Voorkom een mismatch met kandidaten! Meer weten over werving selectie?

Contacteer ons