Op zoek naar werving en selectie juridisch?

 
 
werving en selectie juridisch
 
Werving en selectie juridische profielen Robert Half.
Robert Half Legal is de divisie van Robert Half die gespecialiseerd is in rekrutering en selectie van juridische profielen. Consultants die de juridische wereld kennen. De Robert Half Legal-consultants beschikken over de nodige juridische bagage om een oplossing op maat uit te werken.
Werving en selectie Azuro.
Werving en selectie. Azuro Kandidaten Werving en selectie. Werving en selectie beheerder februari 7, 2019 februari 27, 2019. Werving en selectie. Als selectiekantoor voeren wij voor onze bedrijfsklanten bemiddelingsopdrachten uit. Wij zijn daarbij actief in diverse sectoren en in een breed typeveld van functies.
Premium legal staffing solutions Vialegis.
We zijn gespecialiseerd in het vinden en plaatsen van de volgende profielen: advocaten, bedrijfsjuristen, fiscalisten, compliance officers, notariële juristen, paralegals en alle andere profielen waarvoor een diploma rechten of rechtspraktijk vereist is. Juridisch en fiscaal talent binnen handbereik. Vialegis is dé partner bij uitstek voor het invullen van juridische en fiscale vacatures. Wenst u een jurist of fiscalist aan te werven?
Juridisch starter Vacatures Intermediair.nl.
Trefwoorden: Juridisch Adviseur, Juridisch Advies, Recht, contactpersoon voor deze vacature is Alexander Oudendijk, teamleider Juridische en bestaat uit 14 juridisch adviseurs, 3 medewerkers frontoffice, 1 juridisch Het team Juridische Zaken maakt onderdeel uit van de afdeling Services van de behandeling van bezwaar en hoger beroepsprocedures, interne juridische Juridisch Adviseur Fysiek Domein m/v Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven juridisch Fulltime Wat doe je als juridisch adviseur.
Baak Juristen Juridisch advies.
Over Baak Juristen. Juridisch, met de voeten in de klei. Wij staan dicht bij de praktijk en weten dus hoe het in de praktijk werkt. BAAK Juristen biedt juridische ondersteuning voor ondernemers in een modern jasje. Geen stoffig imago en onbegrijpelijke taal, maar gezond verstand gebruiken en het praktische combineren met het juridische; dat is waar BAAK Juristen voor staat. Dit zeggen anderen over BAAK Juristen. Het persoonlijke contact is erg fijn. Ook de snelle en correcte afhandeling van diverse zaken zoals opstellen overeenkomsten en incasso ondersteuning bij openstaande facturen is erg prettig. Aldert Rijpma, directeur Rijpma Automaterialen B.V. Heeft u een geschil? Wij geven u een helder advies zodat u weet wat de mogelijkheden zijn. Handhaving wet DBA verder uitgesteld tot 1 januari 2020. Is een factuur voldoende om het bestaan van een vordering te bewijzen? Case story: Is er een overeenkomst ontstaan en is er een vergoeding verschuldigd voor werving en selectie?
Werving Selectie Tax Legal Michael Page.
Michael Page Tax Legal is gespecialiseerd in de werving en selectie van permanente en tijdelijke juridische en belastingprofessionals, van midden tot aan de allerhoogste managementposities. We hebben onze sporen verdiend dankzij een benadering waarbij overleg centraal staat, hebben wij onze sporen verdiend en met succes werving en selectieopdrachten uitgevoerd voor organisaties vanuit KMO tot aan blue-chip multinationals en van kleine boutique advocatenkantoren tot grote firmas.
LexGO Recruit: Rekruteren van advocaten, juristen, fiscalists en paralegals in Belgi en Luxemburg lexgo.be.
LexGO is de grootste vacature en portaalsite voor juristen en advocaten in België. Onze specialisatie in de juridische niche en de samenwerking met talrijke actoren in de juridische gemeenschap maken een moeilijk te evenaren verspreiding van uw juridisch of fiscale vacature mogelijk. Daarom is LexGO het medium bij uitstek voor het aanwerven van juridische en fiscale profielen. Met LexGO vindt u snel en eenvoudig de ideale kandidaat! Bekijk de huidige juridische vacatures op LexGo. Een zeer doelgerichte verspreiding voor uw rekrutering. Elke werkdag bezoeken meer dan 2.000 potentiële kandidaten onze site en gaan ze actief op zoek in onze juridische vacatures! Elke week versturen we onze digitale nieuwsbrief, met onder meer een selectie van de juridische en fiscale vacatures, naar meer dan 6.700 abonnees.
Werving en selectie Wikipedia.
Hiervoor wordt een gespecialiseerd personeelsinformatiesysteem, gericht op dit proces, in gebruik genomen. Deze software stelt in staat alle stappen van het werving en selectie proces te verbeteren door automatisering. Arbeidsbemiddeling is een vorm van personeelswerving waarbij een derde, externe partij de werving, de selectie en het werkgeverschap geheel of deels op zich neemt.

Contacteer ons