Resultaten voor vacature bouwkundig constructeur

 
 
vacature bouwkundig constructeur
 
Constructeur Bouwkunde Vacatures Vacatures.nl.
Standplaats Nijmegen Solliciteer op deze vacature Ben jij de Bouwkundig Constructeur /Projectleider die wij zoeken? Als Constructeur /Projectleider geef je leiding aan een. 16 dagen geleden. Bouwkundig Constructeur Luxe Woningbouw Junior. Intro Personeel Alblasserdam. Als Bouwkundig Constructeur Luxe Woningbouw ben je op kantoor dagelijks bezig met het berekenen van houten constructies.
Bouwkundig Constructeur-vacatures in Geldermalsen februari 2018 Indeed.nl.
2.600 4.000 per maand. Een goed bouwkundig en constructief inzicht; Voor de vacature als Constructeur Beton Ede Staal ga je het volgende doen. Gesponsord vacature opslaan. Resultaten Pagina: 1 2 3 Volgende. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht.
Bouwkundig Constructeur-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
Bouwkundig Constructeur Uden 2.900 4.000. WR.nl Werving en Selectie 2 reviews Uden. 2.900 4.000 per maand. Voor de vacature als Bouwkundig Constructeur Uden Staal Beton ga je het volgende doen. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde.
Bouwkundig Constructeur-vacatures in Gelderland februari 2018 Indeed.nl.
2.600 4.000 per maand. Een goed bouwkundig en constructief inzicht; Voor de vacature als Constructeur Beton Ede Staal ga je het volgende doen. Gesponsord vacature opslaan. Continu 3 reviews Apeldoorn. Voor een middelgroot ingenieursbureau in Apeldoorn zijn wij op zoek naar meerdere junior constructeurs.
Bouwkundig Constructeur-vacatures in Oosterhout februari 2018 Indeed.nl.
Ontwerpen en tekenen van bouwkundige constructies. Daarnaast zijn er mogelijkheden om op langere termijn door te groeien richting projectleider of constructeur. Gesponsord door Continu Detachering en Werving Selectie 1 dag geleden vacature opslaan. Bouwkundig Constructeur nieuw. Intro Personeel 14 reviews Giessen.
12 Bouwkundig Constructeur vacatures in Noord-Brabant Adzuna.
WR.NL CONSULTANCY BV UDEN, 5406 XT. Voor de vacature als Bouwkundig Constructeur Uden Staal Beton ga je het volgende doen: Voor ons kantoor zijn we op zoek naar versterking van het team van tekenaars kennis, overzien wij als geen ander het gehele agrarische speelveld.
Vacature Bouwkundig Constructeur Werken bij CLAFIS.
BEN JIJ DE BOUWKUNDIG CONSTRUCTEUR DIE WE ZOEKEN? Bel of mail direct met Jeffrey Man, telefoonnummer 072 72 02 282 of via j.man@clafis.com. Vul de onderstaande gegevens in om te solliciteren voor de vacature.: Previous Project All Projects Next Project.
Vacature Bouwkundig Constructeur Cadac Group.
Bouwkundig constructeurs werken veelal bij klanten zoals aannemers en adviesbureaus. Er wordt een beroep op Cadac gedaan om pieken in de werkzaamheden op te vangen, wanneer men zelf de kennis niet in huis heeft, maar bv. ook voor vaste invulling van een functie. HBO Bouwkunde werk en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring. Minimaal 2 jaar ervaring als constructief tekenaar of constructeur in woning of utiliteitsbouw. Ervaring met het zelfstandig berekenen van constructies. Ruime kennis van/ervaring met 2D CAD omgeving zoals Autocad. Goede beheersing van Microsoft Office. Goede Nederlandse communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Ervaring met een 3D CAD omgeving zoals Revit Structure of Tekla. Ervaring met het berekenen en tekenen van zowel beton als staalconstructies. Gedreven, gretig en enthousiast. Kunnen plannen en organiseren. Locatie van tewerkstelling. We zullen je te werk stellen bij onze klanten bij jou in de regio. Onze klanten zijn verspreid over het hele land, dus er zijn er altijd wel te vinden op een redelijke reisafstand. Onze officiƫle regel is dat er reisbereidheid moet zijn tot 1 uur enkele reis, maar we doen er alles aan om dat zo veel mogelijk te beperken. Concreetheid van deze vacature.

Contacteer ons