Op zoek naar vacature constructeur bouw?

 
 
vacature constructeur bouw
 
Constructeur Bouw Vacatures Vacatures.nl.
Steigersystemen Constructeur Bouw 2.800 3.700 Constructeur Voor de vacature als Steigersystemen Constructeur Ede Bouw ga je het volgende doen: Binnen de afdeling. Ontwerper / constructeur bouw en Civiel. Het accent van deze constructies ligt op bouw en infra technisch vlak.
Constructeur Bouw-vacatures januari 2019 Indeed.nl.
Steigersystemen Constructeur Bouw 2.800 3.700. WR.nl Werving en Selectie 3 reviews. 2.800 3.700 per maand. Steigersystemen Constructeur Bouw 2.800 3.700 Constructeur. Voor de vacature als Steigersystemen Constructeur Ede Bouw ga je het volgende doen. Gesponsord 1 dag geleden vacature opslaan.
Vacature Bouwkundig constructeur Eminent.
FUNCTIEOMSCHRIJVING Als constructeur ga je in het aardbevingsgebied de veiligheid van gebouwen beoordelen en schat je onveilige elementen van een gebouw in tijdens het optreden van een aardbevingen. Daarnaast ben je contactueel vaardig, want je hebt veel te maken met bewoners. FUNCTIE-EISEN HBO werk en denkniveau. Minimaal MBO-4 richting Bouwkunde voorheen MTS Bouwkunde, aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de bouw bijvoorbeeld bouwengineering, bouwmanagement, projectbegeleiding of bouwuitvoering of HBO civiele techniek/bouwkunde met constructieve achtergrond.; Woonachtig in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe.; Zelfstandig en zorgvuldig.; Goede communicatieve vaardigheden.; Geen 9 tot 5 mentaliteit.; In het bezit van rijbewijs B.; Per direct fulltime beschikbaar.; VCA-diploma is een pre. AANBOD Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de functie en werk ervaring.; Uitziocht op een vast dienstverband.; Een uitdagende baan met een zeer grote mate van zelfstandigheid bij een organisatie met een prettige, open werksfeer. JOUW CONTACTPERSOON VOOR DEZE VACATURE.
Tekenaar Constructeur-vacatures januari 2019 Indeed.com.
Konvert Interim 8 reviews. Het klantenbestand bestaat uit talrijke constructeurs van machines en installaties en bedrijven actief in de bouw en interieurinrichting. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Ieper. Lees meer over werken bij Konvert Interim. Ontwerper Machinebouw VASTE JOB. Synergie 301 reviews. In deze job ben je niet enkel tekenaar /ontwerper, maar ook constructeur.
Vacature Bouwkundig Constructeur Cadac Group.
Een organisatie waar veel ruimte is voor je eigen idee├źn en waar je bijdrage op prijs wordt gesteld. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Naomi Harrems, gratis internationaal telefoonnummer 00800 CALL CADAC / 00800 2255 22322. Reageer op deze vacature. BIM 360 Build. Expertise Cadac Group. Architectuur, Bouw en Installatietechniek.
Vacatures Constructeur 77 bouwvacatures Bouwjobs.
Bent u op zoek naar een nieuwe baan als constructeur? Hier vindt u gemakkelijk de juiste vacature in constructief. Dit is de enige banensite die zich puur en alleen richt op kaderfuncties binnen de gehele bouwbranche bouwkunde en civiele techniek. Er zijn verschillende manieren om uw perfecte job boven water te krijgen. Zo is het mogelijk om zelf te zoeken. Je kunt via ons uitgebreide zoekformulier zoeken op functie, regio, branche en ervaring. Klik hier om het zoekformulier te openen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om dagelijks de laatste vacatures als constructeur per mail te ontvangen. U kunt uzelf hier aanmelden voor onze jobagent. Ook is het mogelijk om de rollen eens om te draaien. Laat werkgevers u eens benaderen in plaats van andersom. Plaats uw CV in de CV-databank van en ontvangt snel de eerste reacties van de meest prestigieuze werkgevers binnen de bouw.
Vacature: Constructeur Waterbouw Werken bij Sweco.
Civiele Techniek 48. Staf en Ondersteuning 1. Bouw Beheer / Planmatig onderhoud 0. Civiele Techniek 0. Bouw Stedenbouwkunde / Planologie 0. Techniek Ontwerp 0. Vorige vacature Junior Constructeur Waterbouw De Bilt. Naar vacature overzicht. Volgende vacature Junior Ontwerper Infrastructuur De Bilt.
Functieomschrijving constructeur bouwkunde.
Met enkele jaren relevante werkervaring zorg je ervoor dat je sollicitatiebrief nog meer in het oog valt als je besluit om op een vacature te reageren. Een constructeur bouwkunde heeft tegenwoordig ook veel te maken met computergestuurde ontwerpprogrammas, dus afhankelijk van de vacature is affiniteit met een of meerdere van zulke programmas zeer zeker van belang.

Contacteer ons