Resultaten voor constructeur

 
 
constructeur
 
home Van Eden Bouwconstructies.
In zijn loopbaan als projectleider en constructeur heeft hij ontworpen en berekend aan constructies van uiteenlopende projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw en aan klein schalige waterbouwkundige werken en uitzonderlijke projecten als kunstwerken en theaterinstallaties. Door de jaren heen heeft Evert Jan van Eden een uitgebreid netwerk opgebouwd.
Tekenaar constructeur: Radius College.
Terheijdenseweg 350, Breda. De Tekenaar Constructeur werkt over het algemeen bij middelgrote bedrijven. Dit zijn dan met name toeleverende bedrijven van halfproducten. De Tekenaar Constructeur ondersteunt het ontwerp van werktuigbouwkundige producten op afdelingen zoals een tekenkamer, productontwikkeling of engineering. Creativiteit is een belangrijke eigenschap van de Tekenaar Constructeur.
Constructeur Stage vacatures NationaleVacaturebank.nl.
/TekenaarAls: Constructeur /Tekenaar ben jij in het bezit van jij jezelf in de volgende kenmerken dan pas jij perfect bij de functie Constructeur Je gaat als Constructeur /Tekenaar aan de slag binnen een gezond bedrijf Zomaar een aantal redenen om als Constructeur /Tekenaar om bij Trefwoorden: Constructeur, Tekenaar, Werktuigbouwkunde Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Constructeur /Tekenaar Binnen de functie van Constructeur /Tekenaar ga jij zelfstandig en in overleg Het takenpakket voor de vacature Constructeur /Tekenaar bestaat onder.
Bouwkundig Constructeur/Inspecteur Hengelo 4people.
Constructeur / inspecteur met brede inhoudelijke kennis gevraagd! Bouwkundig Constructeur/Inspecteur Hengelo. Overijssel, Gelderland, Drenthe, Groningen Bouwkunde Senior. Solliciteer op deze functie. Voor onze vaste opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren constructeur / inspecteur. Het gaat om een adviesbureau die een belangrijke rol speelt in de bouwwereld.
Constructeur Inox Callewaert Industries.
Als constructeur Inox sta je in ons inox atelier, waar je aan de hand van een plan/tekening de constructie opbouwt van begin tot einde. Je bent zelf verantwoordelijk om alles stuk voor stuk te monteren en samen te lassen half-automaat of TIG volgens de gevraagde afwerking.
Constructeur Wikipedia.
Een constructeur dient een zeer brede kennis van de techniek te hebben en de vaardigheid om deze kennis toe te passen. Opleiding bewerken brontekst bewerken. Een constructeur is een persoon met een brede algemene kennis van de techniek, opgedaan door ervaring.
Constructeur Numafa.
U voert berekeningen uit voor het vervaardigen van de constructies en bepaalt het materiaal en de maatvoering binnen opgegeven kaders. Afgeronde HBO-opleiding WTB of vergelijkbaar voorkeur voor mechatronica achtergrond. Minimaal 5 jaar ervaring als werktuigbouwkundig constructeur in de machinebouw. Ervaring met het construeren in een 3D tekenpakket wij werken met SolidWorks.
Opleiding Constructeur Werktuigbouwkunde HAN.nl.
Opleiding Constructeur Werktuigbouwkunde. Wilt u uw kennis uitbreiden of verdiepen op het gebied van werktuigbouwkunde? Dan is de opleiding Constructeur Werktuigbouwkunde echt iets voor u! De cursus Constructeur Werktuigbouwkunde is er voor iedereen die zijn kennis op het gebied van ontwerptechnieken wil vergroten of verdiepen.

Contacteer ons