Een neon sign voor zakelijk gebruik

December 23, 2021 0 Comments

De aanschaf van een neon sign is een verstandig idee, niet alleen voor particulieren die unieke touch in hun interieurstijl willen toevoegen, maar ook voor zakelijk gebruik. Met neon verlichting kan je namelijk de aandacht van bezoekers en voorbijgangers sneller trekken en daarnaast komt neon lichtreclame professioneel over. Wil je meer over het zakelijk gebruik van neon signs weten, lees de onderstaande tekst eerst goed door.

 

Neon sign voor bedrijven

Niet alleen particulieren plaatsen een neon sign in huis als toevoeging tot het interieur, maar je kunt ook een neon sign kopen voor je onderneming. Een neon sign wordt al jarenlang gebruikt door bedrijven om nieuwe en bestaande klanten of bezoekers op een opvallende wijze naar zich toe te trekken. 

 

Voordelen neon verlichting voor bedrijven

Er komen een aantal interessante voordelen kijken bij het zakelijk gebruik van een neon sign, waaronder:

  • Het kleurenspectrum waar je uit kunt kiezen is uitgebreid. Dit houdt in dat je uit vrijwel elke kleur kunt kiezen en dat je elke kleurencombinatie kunt maken voor de ideale kleur. Ook de vorm en de afmeting van de neon lamp kan je helemaal zelf bepalen, voornamelijk als het om een neon sign op maat gaat.
  • Met neon lichtreclame kan je een onderscheidende sfeer creëren voor je bedrijf waarbij bovendien sprake is van een professionele uitstraling. Het licht van neon lichtreclame is warm en uitnodigend.
  • Neon verlichting is zowel bij daglicht als in het donker goed te zien waardoor je bezoekers en potentiële klanten snel naar je toe trekt.
  • Je kunt neon verlichting zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant van het bedrijf plaatsen.
  • Met neon lichtreclame ben je milieuvriendelijk, energiezuinig en duurzame bezig. Je kunt overigens van een vrij lange levensduur uitgaan.
  • Neon verlichting is onderhoudsvriendelijk.

Neon signs zijn van ver goed te zien

Je kunt neon lichtreclame van ver goed zijn, dit geldt niet alleen tijdens de donkere nachturen, maar ook gedurende de dag valt neon verlichting snel op. Met neon lichtreclame kan je bovendien de openingstijden van je bedrijf makkelijk aangeven aan de buitenkant van je pand, maar neon verlichting is ook een slim idee om als trekpleister te gebruiken waarbij bezoekers en klanten de exacte locatie van het bedrijf op afstand duidelijk al kunnen zien.

Neon signs gaan jarenlang mee en zijn energiezuinig

Investeer je in neon verlichting, dan kan je uitgaan van een lange levensduur in tegenstelling tot andere soorten lichtreclame. Neon signs gaan gemiddeld 7 jaar mee als je voor periodiek onderhoud zorgt. Hier komt nog bij dat neon signs energiezuinig zijn en dat je van een milieuvriendelijk verwerking uit kunt gaan.

Investeren in neon signs van kwaliteit

Koop een neon sign van goed kwaliteit als je van een lange levensduur en kleurechte lampen verzekerd wilt zijn. Neon verlichting van topkwaliteit mogen best iets meer geld kosten in tegenstelling tot neon verlichting van minder goed kwaliteit, maar je bent dan wel zeker dat je binnen de komende jaren geen extra geld aan reparaties of vervangingen moet uitgeven. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *